- اتصالات آبیاری
- آب پاش ها
- اسپرینگلر
- اره ها
- ابزار پیوند
- قیچی باغبانی
- قیچی میوه چین
- شن کش
- باغبانی
- دستگاه بست زن
- دسته بیل
- سم پاش ها
- شیلنگ ها
- شیلنگ جمع کن ها
- فواره ها
- فیلتر تصفیه آب
- قیچی چمن زن
- داس
- چنگک
- نخ علف زن
- برگ جمع کن
- بیل
- تایمر الکترونیکی
- تبر ها
- قیچی شمشاد
- کیف ابزار و باغبانی
- متعلقات ابزار
- مه پاش خانگی
- قیچی شاخه زن
- ابزار برقی
- کود پاش و بذر پاش
- ابزار شارژی
- ابزار موتوری

بذر کنگر فرنگی پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال

بذر هندوانه معمولی پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال
جدید


موجود در انبار
قیمت محصول:
250,000 ریال
11
افرادی که هم اکنون این محصول را بازدید می کنند
- تضمین اصالت و کیفیت کالا
- تنوع روش های ارسال
- تضمین کمترین قیمت
- پشتیبانی ۲۴ ساعته
برچسب: بذر
دسته: بذر سبزیجات
بذر مارچوبه
نام انگليسي مارچوبه: Asparagus
اسم علمی مارچوبه: Asparagus officinalis L
خانواده مارچوبه: Liliaceae
درصد خلوص بذر مارچوبه: 90%
درصد قوه نامیه بذر مارچوبه: 80%
وزن هزار دانه مارچوبه: 15/2 گرم
با خرید بیش از ده میلیون تومان از شرایط ارسال رایگان بهره مند شوید!!!!
موجود در انبار
محصولات پیشنهادی
آبپاش فشنگی کد BTN-N104 بهکو
نمره 0 از 5
اره زنجیری شارژی ۱۵ سانت 21 ولت دوباطری ویوارکس مدل VR2106CS
نمره 0 از 5
اره شمشاد زن Turbo 606 هیوندا
نمره 0 از 5
چاقو پیوند زن سرصاف دسته پلاستیکی BK-011C
نمره 0 از 5
چاقو پیوند زنی دو تیغه مدل BK-9970 بهکو
نمره 0 از 5
چاقوی باغبانی بهکو مدل BK-9973 بهکو
نمره 0 از 5
مارچوبه یک گیاه علفی تک لپه، دوپایه و چند ساله میباشد. مارچوبه دارای دو نوع ساقه میباشد: اول ساقه هوائی که نازک و سبزرنگ که بعد از برداشت ساقههای جوان بهوجود میآید. دوم ساقههای جوان (قسمت خوراکی) که از ریزوم ظاهر میشوند و قبل از اینکه از خاک خارج شوند باید قطع گردند.
ساقه های زیرزمینی در مارچوبه مواد غذایی در خود اندوخته می کنند (ریزوم ها) و باعث به وجود آمدن ساقه های هوایی میشوند، که نسبتاً ضخیم هستند و در واقع قسمت قابل خوراکی آن را تشکیل میدهند و اسپی یر (spear) نام دارند. با بالا رفتن دما در بهار یا تابستان، جوانه هایی که روی ریزومها قرار دارند، سبب بهوجود آمدن اسپی یر میگردند. وقتی که طول اسپییرها به 15 تا 25 سانتیمتر رسید قابل برداشت و استفاده میباشند. به ساقههای هوایی گلدهنده مارچوبه استالک میگویند که بعد از برداشت ساقههای خوراکی بهوجود میآیند.
بذر مارچوبه پس از جوانه زدن ابتدا تولید ریشه اولیه و یک ساقه اولیه میکند. بعداً جوانهای که در قسمت یقه ساقه اولیه وجود دارد، ساقه ثانوی با ریشه ثانوی تولید میشود و در مراحل بعدی دوباره از جوانه یقه ساقه ثانوی، یک ساقه دیگر و ریشه دیگر بهوجود میآید. در سال اول مارچوبه میتواند تا 6 ساقه با 6 ریشه بهوجود آورد. گلهای نر و ماده معمولاً مجزا و روی دو پایه قرار دارند ولی گهگاه هر دو نوع گل روی یک پایه نیز دیده میشود (تک پایه) و بسیار کوچک میباشند. گلهای آن بهصورت چندتایی است شاید تا 4 عدد نیز برسند و آنها در یک محل ظاهر میشوند. حشرات بهخصوص زنبور عسل در انتقال دانه گرده آن از پایههای نر به پایههای ماده نقش عمدهای دارند. گلها دارای 6 کاسبرگ، 6 گلبرگ، 6 پرچم و یک مادگی سه برچهای است. گلهای نر به رنگ زرد مایل به سبز بوده، کاملاً از گلهای ماده که معمولاً به رنگ قرمز در میآیند، قابل تشخیص میباشند. امروزه پایههایی که دارای گلهای نر هستند، مورد کشت قرار میگیرند زیرا این ارقام زودرس، دارای افزایش عملکرد زیاد، دارا بودن طول مدت باردهی زیاد و داشتن مقاومت بیشتر در مقابل بیماریها میباشند. احتمالاً دلیل آن این است که گیاهان نر تولید بذر نمیکنند و بهطور مستقیم میتوانند کربوهیدراتهای بیشتری برای رشد اسپییرها تولید کند. علت استفاده کم از گلهای ماده این است که گلهای ماده تولید میوه سته (دارای باردهی زیاد نیست) کرده و همچنین افتادن بذر به زمین و جوانهزنی دوباره بر مشکلات وجین میافزایند. میوه مارچوبه، که به رنگ قرمز در میآید و در پاییز ظاهر میگردد، بهصورت سته کوچک سه حجرهای است، که دارای یک یا چند بذر میباشد.
مارچوبه دارای دو نوع ریشه است: یکی ریشههای معمولی که معمولاً جذب آب و مواد غذایی را به عهده دارند و دیگری ریشههای متورم و گوشتی که پر از ذخیره مواد غذایی هستند و در آنها ساکارز ذخیره میشوند. قطر ریشههای گوشتی ممکن است به اندازه یک مداد یا کمی ضخیمتر باشند. ریشههای معمولی از قسمتهای جوان ریشههای ذخیرهای بهوجود میآیند. ریشههای مارچوبه میتوانند تا عمق 5/1 متر در خاک رشد کنند. سیستم ریشهبندی مارچوبه یا بخش زیرزمینی گیاه با تعدادی جوانه و ریشه را تاج مارچوبه میگویند. تاج مارچوبه برای تکثیر غیرجنسی مورد استفاده قرار میگیرد.
ارزش غذایی و اهمیت اقتصادی مارچوبه
مارچوبه دارای ترکیباتی چون آسپاراژین، اینوزیت، آسپاراگوز، تاننو اسید سوکسینیک میباشد. روغنهای اتری گوگرددار (متیل مرکاپتان و وانیلین)، سلولز، املاح معدنی و ویتامینهای مختلف موجود در آن باعث طعم و مزه مخصوص و خواص دارویی آن میشود. انواع سبز مارچوبه دارای ویتامینهای بیشتری است. مصرف مارچوبه برای بیماران مبتلا به امراض کلیوی توصیه میشود. خوردن آن دید چشم را تقویت میکند، برای تقویت نیروی جنسی مفید است، ضعف مثانه را برطرف میکند، برای تقویت قلب مفید است، تببر است، ملین بوده و یبوست را برطرف میکند. مارچوبه خونساز است و به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک میکند. برای افراد عصبی مزاج و آنهایی که مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و مبتلایان به رماتیسم و سنگ کلیه خوب نیست.
شرایط آب و هوایی لازم برای کاشت مارچوبه
مارچوبه یک سبزی فصل خنک میباشد. مارچوبه بهترین رشد و بالاترین محصول را از نظر کیفیت خوب در آب و هوایی تولید میکند، که زمین حاوی مارچوبه، کمی یخ بزند. مناطقی که در طول فصل رشد (تابستان) هوا گرم میشود محصول از کیفیت خوبی برخوردار نیست، چون مواد غذایی در ریشههای ذخیرهای آن اندوخته نمیگردند. در زمستان بهتر است هوا آنقدر سرد شود که قسمتهای هوایی (ساقه و برگ) خزان کنند. در مناطقی مانند دزفول در استان خوزستان که زمستان یخبندان ندارند و دارای سرمای ملایم هستند توصیه میشود که قسمتهای هوایی قبل از فرا رسیدن فصل زمستان از فاصله 10تا 20 سانتیمتری سطح خاک قطع گردند. بهترین دما در طول مدت رشد بوته برای مارچوبه بین 16 تا24 درجه سانتیگراد میباشد. مناسبترین pH برای رشد مارچوبه بین 6 تا 7/6 میباشد. تذکر: ارقام مارچوبه عبارتند از: مری واشنگتن، ردینگ ژالت مارتا واشنگتن و آلت هام واشنگتن و ویکینگ. ارقام مارچوبه براساس رنگ جوانههای خوراکی به دو دسته تقسیم میشوند: دسته اول دارای رنگ سبز و دسته دوم سبز روشن یا مایل به سفید است.
آمادهسازی خاک برای کاشت مارچوبه
مارچوبه بهترین محصول را در خاک عمیق، حاصلخیز، خنک، آفتابگیر، قوی و با زهکشی خوب میدهد.مارچوبه در خاکهای مختلف که از حیث مواد آلی غنی باشند رشد میکند و محصول میدهد ولی به طوراختصاص خاکهای شنی و شنی لومی و لومی سیلتی که با مواد آلی و هوموس تقویت شوند بسیار مناسبهستند. مارچوبه درخاکهای اسیدی نمیتواند رشد کند مگر آنکه خاکها بهوسیله آهک اصلاح شوند. در خاکهایی که کمی قلیایی باشند کشت با موفقیت انجام میشود و محصول میدهد. مارچوبه یکسبزی چندساله است و میتواند10 تا 20 سال در زمین باقی بماند، لذا در تهیه زمین باید دقت کافیمبذول گردد. بهخصوص چنانچه هدف آن باشد که این گیاه بهوسیله بذر تکثیر شود، باید زمین صاف، نرمبدون کلوخ و کاه باشد، شخم عمیق زده شود و بعد از آن کلوخها به وسیله دیسک یا دندانه نرم شوند وزمین تسطیح گردد. مارچوبه به هوموس و مواد آلی زیاد نیاز دارد و نسبت به کودهای حیوانی واکنشمثبت نشان میدهد، لذا قبل از کاشت مارچوبه میتوان کودهای حیوانی را به زمین داد. مقدار کودهای شیمیایی نیز با توجه به مقدار مواد غذایی موجود در خاک حدود 200 کیلوگرم ازت، 80 کیلوگرم P2O5، 300 کیلوگرم K2O برای هر هکتار در نظر گرفته میشود. کود ازته را به مقدار 50 درصد درهنگام احداث پشتهها (حدود 10 روز قبل از پایان برداشت محصول) و 50 درصد بقیه را در تابستان بهزمین میدهند. کودهای فسفاته و پتاسه قبل از احداث پشتهها استفاده میشوند.
تاریخ و فواصل کاشت مارچوبه:
موقع انتقال نشاء اوایل بهار میباشد. عمق شیار در خزانه 20 تا 25 سانتی متر و فاصله دو شیار 40 تا60 سانتیمتر میباشد. در زمین اصلی بوتهها به فاصله 40 تا 50 سانتیمتر در ردیفهایی بین 90 تا 150سانتیمتر از یکدیگر کاشته میشوند.
کاشت مارچوبه:
ازدیاد مارچوبه به دو روش رویشی و جنسی صورت میگیرد. در کشت مستقیم بعد از آماده کردن زمین،زمین به جوی و پشته تبدیل میگردد. عرض پشته بین یک تا یک ونیم در نظر گرفته میشود. سپسبذور در ته جوی کاشته میشوند. بهتر است بهمنظور سرعت بخشیدن به سبز شدن بذر، بذور قبل ازکاشت به مدت 24ساعت در آب خیسانده شوند آنگاه شیارهایی به عمق یک سانتی کمتر در کف جویهاایجادکرده و بذور را در شیارها میکاریم و بهوسیله خاک سبک و مرطوب آنها را میپوشانیم. تا سبزشدنبذر، جویها مرطوب نگه داشته میشوند و آبیاری باید به روش بارانی صورت گیرد. مدت جوانهزدن بذرطولانی میباشد و به عواملی مثل دما و رطوبت خاک بستگی دارد و شاید بین 15 تا 40 روز متغیر باشد. بوتهها در فاصله 10سانتیمتر تنک میشوند و به تدریج که گیاه رشد میکند، روی بوته و اطراف آن خاکنرم همراه با کود حیوانی پوسیده داده میشود. بدین ترتیب در سال اول بوته رشد کامل مینماید ومحصولی برداشت نخواهد شد. میزان بذور مورد نیاز در کشت مستقیم بین یک تا دو کیلوگرم در هکتار میباشد. روش مرسوم و متداول کشت مارچوبه تهیه خزانه و انتقال بوتههای یک ساله به محل اصلیمیباشد. در این روش باید سعی شود که در هنگام انتقال بوتهها به محل اصلی به ریشهها صدمه نرسد. درهنگام تهیه خزانه باید دقت شود که زمین کاملا آماده و با کودهای حیوانی و شیمیایی تقویت شده باشد.زمین به شیار تبدیل میشود. عمق شیار 20 تا 25 سانتیمتر و فاصله دو شیار 40 تا 60 سانتیمتر در نظرگرفته میشود، بوتهها در ته شیار کاشته میشوند و با رشد بوتهها روی آنها خاک داده میشود. بدین ترتیب بوتهها در سال دوم آماده انتقال به محل اصلی میگردند. موقع انتقال نشاء اوایل بهار است. در هنگام انتقال ابتدا زمین اصلی به جوی و پشته تبدیل میشود. سپس بوتهها به فاصله 40 تا 50 سانتیمتراز یکدیگر در روی ردیف هایی که90 تا 150 سانتیمتر از یکدیگر فاصله دارند کاشته میشوند. بوتههایآماده شده در خزانه را تاج (Crown) میگویند. نحوه انتقال تاج به محل اصلی بدی نترتیب می باشد کهدر اوایل بهار در ته جویها کود حیوانی پوسیده همراه با ماسه و خاک نرم به عمق 5 تا 7 سانتیمترریخته میشود. سپس تاجهای یکساله در ته جویها روی کود پوسیده طوری قرار داده میشوند که فاصلهآنها از یکدیگر حدود 30 تا 50 سانتیمتر باشد. ریشههای بوته روی خاک نرم پخش میگردند. سپس رویریشهها بهوسیله خاک و کود پوشیده میشود. بهتدریج که تاج شروع به رشد میکند اطراف بوتهها و رویآنها خاک و کود قرار داده میشود. بنابراین تا آخر فصل رشد جویها از خاک و کود پر میگردند. بدینترتیب بوته مارچوبه در سال اول، رشد کافی کرده ولی هیچ گونه برداشت محصول صورت نمیگیرد. شایددر سال دوم تعداد کمی اسپییر ( spearساقههای هوایی که نسبتا ضخیم بوده و قابل خوردن میباشند)تولید و برداشت شود. برداشت اصلی از سال سوم شروع میگردد. معمولا مقدار تاج آماده شده از یکهکتار خزانه برای کاشت حدود 10 هکتار زمین اصلی کفایت میکند. در هنگام انتقال تاجهای یکسالهباید دقت شود که تاجهای ضعیف حذف شود زیرا محصول کمتری میدهند تاجهای دوساله و یا سهسالهبرای انتقال مناسب نیستند.
داشت مارچوبه:
چون مارچوبه یک سبزی چندساله است بنابراین مراقبتهای ویژه لازم دارد. با علفهای هرز به شدت بایدمبارزه شود. این مطلب در مورد علفهای هرز چندساله جدیتر است، در غیر این صورت علفهای هرز بهطرق مختلف ریشه، ریزوم، غده و بذر، ایجاد مزاحمت میکنند و مبارزه با آنها مستلزم هزینه سنگینمیباشد. لذا هنگام آماده کردن زمین، استفاده از انواع علفکشها توصیه میشود. نرم کردن زمین در اوایل بهار یکی دیگر از کارهایی است که در مورد مزرعه مارچوبه باید انجام گیرد. بدین جهت در اوایل بهار بهمنظور مبارزه با علفهای هرز و نرم کردن سطح خاک با دیسک سبک، زمین دیسک زده میشود. بدینترتیب چنانچه قسمتهای هوایی بوتهها از سال قبل باقی مانده باشند، از بین خواهند رفت. چنانچهمیخواهیم کو شیمیایی به زمین بدهیم باید این کار در هنگام دیسکزدن صورت گیرد. برای این منظورمقدار 200 کیلوگرم در هکتار از کودهای کامل توصیه میشود. بهمنظور سفیدکردن ساقههای مارچوبهدر اوایل بهار پای بوته و روی آن با کود پوسیده و خاک نرم پوشیده میشود. این کار در سطح وسیع باماشین آلات انجام میگیرد. اگر در آخر فصل به زمین کود شیمیایی داده شود بهتر است آن را با خاکمخلوط و بین ردیفها پخش کرد. مزرعه مارچوبه باید مرطوب و نمدار باشد از این رو آبیاری باید مرتب صورت گیرد. این مساله در مناطق خشک اهمیت بیشتری دارد. بوته مارچوبه مورد حمله حشرات زیادی قرارمیگیرد. از مهمترین آنها سوسک مخصوص بوته مارچوبه میباشد. از بیماریهای مارچوبه بیماری
زنگ مارچوبه است که برای مبارزه باید از ارقام مقاوم استفاده نمود. جمعآوری بوتههای آلوده و سوزاندن، راه دیگر برای مبارزه با آن است.
برداشت مارچوبه:
معمولا برداشت مارچوبه از سال سوم شروع میشود یعنی دو سال بعد از انتقال تاج آن به محل اصلی اگرکاشت، داشت و نگهداری مزرعه به خوبی انجام گیرد، شاید در سال دوم تعداد کمی از محصول قابلبرداشت باشد ولی بهتر است در سال دوم محصول برداشت نشود. در این صورت بوتهها قوی شده و موادغذایی در اندامهای زیرزمینی تاج ذخیره میگردد و در طی این مدت به بوته فرصت داده میشود که رشدریشههایش کامل گردد و به این ترتیب بوته برای سال سوم آماده بهرهبرداری میشود. قاعدتا برداشت ازسال سوم آغاز میگردد. برداشت وقتی شروع میشود که طول بخشی خوراکی بین 15 تا 25 سانتیمتر باشد که آن را میتوان از روی سطح خاک و یا از 2 تا 5 سانتیمتری زیر خاک قطع نمود. این کار باید رابا دقت انجام شود که به ساقههایی که هنوز از خاک خارج نشدهاند، صدمهای وارد نشود. برداشت مارچوبهاز اوایل بهار شروع شده و 6 الی 8 هفته به طول میانجامد. چنانچه عمل برداشت بیشتر ادامه یابد، موادغذایی در ریشههای متورم ذخیره نمیشود و بوته برای سال آینده ضعیف باقی میماند و به منظور سفیدکردن بخش خوراکی باید در اوایل بهار روی ساقه بهوسیله خاک پوشانده شود. هنگام برداشت میتوانخاکهای اطراف را عقب زد و سپس به برداشت اقدام کرد. بهتر است بعد از برداشت مارچوبه بلافلاصلهمورد استفاده قرار گیرد. برای این کار آنها را شسته، دو طرف ساقه را به اندازه کمتر از یک سانتیمترقطع میکنند و بهصورت آبپز یا پخته شده به مصرف میرسانند. در شرایط مناسب دمای 3 تا 4 درجهسانتیگراد و با رطوبت نسبی 60 تا 80 درصد میتوان مارچوبه را برای چند ماه نگهداری کرد.
وزن | 100 گرم |
---|---|
ابعاد | 20 × 20 × 5 سانتیمتر |
برند |
پاکان بذر اصفهان پاکان بذر اصفهان |
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بذر مارچوبه پاکان بذر پاکت خانگی” لغو پاسخ
بسمه تعالیشركت پاكان بذر اصفهان سهامی خاص با شماره ثبت 16280 در سال 1380 با هدف فعاليت در راستاي ارتقاء صنعت بذر كشور كار خود را آغاز نمود، در ابتدا با گرايش بذر منابع طبيعي و بذور مرتعي، جنگلي و بياباني فعاليت نموده و در سال 1382 با توجه به نياز كشور به علوفه، به توليد و فرآوري بذر يونجه پرداخت. به دنبال آن درسال 1384جهت ارتقاء اين بخش دستگاه سس گير الكترومغناطيسي يونجه از ايتاليا خريداري وخط توليد بذر يونجه استاندارد و گواهي شده راه اندازي شد و هرساله بذور يونجه از ارقام مختلف توليد و استحصال شده و در بسته بندي هاي متنوع ارائه می گردد. نكته حائز اهميت اينكه در طي سال هاي اخير بيش از 25% از كل بذر يونجه مورد استفاده در كشور توسط اين شركت توليد وعرضه گرديده است. از سال 1385 توليد واستحصال بذور سبزي و صيفي و بذور گياهان دارويي آغاز گرديد و در طي اين سال ها حدود 50 گونه سبزي و صيفي در بسته بندي هاي 100 گرمی و 500 گرمی و يك وده كيلويي وارد بازار شد. در سال 1387 شركت به فكر توليد بذور گل هاي زينتي F2 و بذور گل های بومي افتاد و از همان سال تا كنون بيش از 150 گونه بذر از گل هاي فصلي را توليد و در بسته بندي خاص و متنوع به بازار عرضه نمود و اما از سال 1388 تا كنون شركت اقدام به بسته بندي بذر گل خانگی و سبزي خانگي نمود و در فويل هاي شكيل 40 نوع گل ونوع سبزي را وارد بازار نمود در همين مدت كوتاه جاي پاي خود را در اكثر استان ها باز نموده بنحوی که سالیانه حدود یک میلیون بسته بندی بذربا کیفیت عالی به بازار ارائه گردید و به آن ها افزوده شد. در طي سال هاي فعاليت شركت 85% كل فعاليت در كشور اختصاص به بذر داشته و15% از فعالیت ها معطوف گياهان دارويي اعم از سرشاخه گلدار، برگ وگل و ريشه شده وحدود 20گونه از گياهان طي قرارداد هايي با كشاورزان توليد، استحصال و عرضه گرديده است. این شرکت با داشتن 18 دستگاه فرآوری بذر شامل 1) تاول 2) باندگریدر 3)بوجاری معمولی 4)سید سایزر 5)دیوایدر 6)کالرسورتر 7)سورتینگ لیزری 8) الکترو مغناطیسی 9)سورت مینیاتوری 10) بلوور(پوک گیری کننده 11)پلت کننده 12)کت کننده 13) سم زن 14) سم زن پیشرفته 15) پولیش 16) پولیش پیشرفته 17)سورتیک بذر دانه ریز 18) انواع پوست کن توانسته است تحولی در صنعت بذر کشور ایجاد نماید.در طي 22 سال فعالیت اين شركت، هدف شركت ارتقاء صنعت بذر بوده و براي رسيدن به اين هدف شركت برنامه هاي آموزشي ويژه و تبليغات خود را با فروشندگان و دست اندركاران بذر هماهنگ نموده و از هيچ مشاوره اي در اين راستا دريغ نكرده است. افتخار ما در طي اين سال ها رضايت 87 درصدي مشتريان مي باشد.اهمّ فعالیت های شرکت پاکان بذر اصفهان1- تولید بذر ارقام مختلف یونجه (Medicago Sativa) و ارسال آن به اقصی نقاط کشور.2- تولید بذر استاندارد 60 گونه از انواع بذور سبزی و صیفی و 6 گونه بذر گواهی شده صیفی در سال.3- تولید بذر استاندارد 170 گونه گیاه داروی (بومی و غیربومی|).4- تولید بذر استاندارد 150 گونه و رقم از گلهای زینتی5- تولید و یا جمع آوری بذر استاندارد 75 گونه و اکسشن (جمعیت) از گونه های مرتعی و بیابانی.6- تولید و جمع آوری 50 گونه از بذور درختان و درختچه های غیر مثمر.7- تولید بذر استاندارد 80 گونه زراعی، علوفه ای و ارسال برای کلیه نقاط کشور با اقالیم مختلف.8- فرآوری بذور مختلف، ضدعفونی کردن بذور و بسته بندی آنها برای مشتریان مختلف (حق العملی).9- تولید وعرضه اندام،گل و برگ و ریشه 18 گونه از گیاهان داروئی مطرح و اولویت دار در استان اصفهان.10-تاسیس بانک بذر گیاهی کاملاً استاندارد با بیش از 1600 گونه گیاهی و ارائه آن به اساتید، دانشجویان و محققین سراسر کشور.11-همکاری با دانشگاههای سراسر کشور برای بازدیدهای دانشجویی که در هر سال حدود1200 نفر دانشجو از استانهای تهران، اصفهان، کرمان، یزد، چهارمحال بختیاری و غیره برای بازدید در کارخانه حضور یافته و از آخرین دستاوردهای تکنولوژی بذر مطلع می شوند.فعالیت های جدید و منحصر به فرد1- مجهز شدن سیستم فرآوری بذر به دستگاههای لیزری و کالر سورتر که به نوبه خود نقطه عطفی در بوجاری و سورتینگ بذر بوده و قابلیت صادرات را دو چندان می نماید.2- مجهز شدن سیستم فرآوری بذر به دستگاههای سورت مینیاتوری برای بذور دانه ریز(وزن هزار دانه 02/0گرم و کمتر) و ارائه بذور با خلوص 9/99%.3- غنی سازی بذور مختلف با استفاده از مواد استاندارد و مواد جدید مورد استفاده در دنیا.4- کت کردن بذور مختلف، پلت کردن بذور ریز دانه، پرایمینگ بذور و مغناطیسی نمودن بذور قبل از کاشت.5- فعالیت در زمینه بذور هیبرید (فلفل دلمه ای).6- فعالیت در زمینه بذور گیاهان در حال انقراض و یا در معرض خطر مانند بن سرخ، زیره سیاه ایرانی، موسیر، کرفس کوهی (کلوس) تره کوهی، دان سیاه و غیره.7- ایجاد دستگاههای خاص و ویژه برای تعیین قوه نامیه بذور تحت شرایط استاندارد مانند جیکوبسن و اطاقک های رشد.8- وجود دستگاههای الکترو مغناطیسی بذر، کالر سورتر لیزری جهت سورت صد در صدی بذر جهت صادرات
هنگام ثبت آدرس میتوانید نحوه ارسال سبد کالای خود را از بین روش های متنوع ارسال کالا انتخاب کنید.
امکان مرجوع کردن سفارش
در صورت عدم رضایت
تضمین قیمت محصولات
کمترین قیمت در سطح اینترنت
تضمین کیفیت و اصالت
فروش مستقیم از شرکت
ارسال سریع سفارشات
تنوع روش های ارسال
محصولات مرتبط
بذر بادمجان قلمی پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال
نمره 0 از 5
بذر تره بومی پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال
نمره 0 از 5
بذر شوید پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال
نمره 0 از 5
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.