- اتصالات آبیاری
- آب پاش ها
- اسپرینگلر
- اره ها
- ابزار پیوند
- قیچی باغبانی
- قیچی میوه چین
- شن کش
- باغبانی
- دستگاه بست زن
- دسته بیل
- سم پاش ها
- شیلنگ ها
- شیلنگ جمع کن ها
- فواره ها
- فیلتر تصفیه آب
- قیچی چمن زن
- داس
- چنگک
- نخ علف زن
- برگ جمع کن
- بیل
- تایمر الکترونیکی
- تبر ها
- قیچی شمشاد
- کیف ابزار و باغبانی
- متعلقات ابزار
- مه پاش خانگی
- قیچی شاخه زن
- ابزار برقی
- کود پاش و بذر پاش
- ابزار موتوری
- ابزار شارژی

بذر کدو حلوایی پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال

بذر کرفس پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال
موجود در انبار
قیمت محصول:
150,000 ریال
25
نفر در حال مشاهده محصول هستند
- تضمین اصالت و کیفیت کالا
- تنوع روش های ارسال
- تضمین کمترین قیمت
- پشتیبانی ۲۴ ساعته
برچسب: بذر
دسته: بذر سبزیجات
گشنیز
درصد خلوص بذر گشنیز: ۹۴ درصد
درصد قوه نامیه بذر گشنیز: ۸۵ درصد
وزن هزاردانه بذر گشنیز: ۴/۳ گرم
با خرید بیش از ده میلیون تومان از شرایط ارسال رایگان بهره مند شوید!!!!
موجود در انبار
محصولات پیشنهادی
حاشیه زن بنزینی چند کاره 52 سی سی 2200وات مدل 6225
نمره 0 از 5
بذر گل ستاره ای پاکان بذر پاکت خانگی
180,000 ریال
نمره 0 از 5
بذر گل ستاره ایگل ستاره ای با نام علمی Aster sp،بذر آن با خلوص 97%و قوه نامیه 94%مناسب کاشت در فصل گرم و در بهار کاشته می شودبه آبیاری کم ولی منظم احتیاج دارد،عمق کاشت آن 0.5 سانتی مترو خاک باغچه و سبک نیاز داردو گلدهی آن در اواسط تابستان تا اواسط پاییز می باشدارتفاع گیاه 50-60 سانتی مترو شرایط سایه-آفتابی را می پسندد
اره زنجیری بنزینی 56/5 سی سی 50 سانت 2600وات مدل 6202آروا
93,000,000 ریال
نمره 0 از 5
کود کلات آهن 6 درصد 1 کیلویی گرین ورد
2,970,000 ریال
نمره 0 از 5
بذر گل گاو زبان پاکان بذر پاکت خانگی
250,000 ریال
نمره 0 از 5
هیومیک اسید 12 درصدمایع 5 لیتری گرین ورد
3,960,000 ریال
نمره 0 از 5
کود آمینو اسید مایع 1 لیتری
1,100,000 ریال
نمره 0 از 5
خاک غنی شده 5 لیتری بنیز
590,000 ریال
نمره 0 از 5
بذر کلم زینتی پاکان بذر پاکت خانگی
180,000 ریال
نمره 0 از 5
بذر کلم زینتیکلم زینتی با نام علمیBrassica sp و با خلوص بذر 99%و قوه نامیه 99%مناسب کاشت در مناطق سرد که در خرداد و تیر قابل کشت است .نیاز به آبیاری کم و عمق کاشت آن 1 سانتی متر استخاک مناسب کاشت آن خاک آهکی استدر اوایل تا اواخر زمستان به گلدهی می رود ارتفاع گیاه 20-30 سانتی مترو گیاهی آفتاب دوست است
Table of Contents
Toggleنام علمی بذر گشنیز: Coriandrum sativum
تاریخچه و منشاء گشنیز
گشنیز یکی از گیاهان دارویی با ارزش میباشد که در صنایع داروسازی کشورهای پیشرفته مطرح بوده و در مناطق مختلف جهان و ایران کشت میشود.
منشاء گیاه گشنیز به درستی مشخص نمیباشد و در مورد گونههای وحشی آن نیز اطلاعات زیادی در دسترس نیست.
با این وجود عده ای از پژوهشگران گشنیز را به عنوان یک گیاه وحشی تلقی کردهاند.
میوه گشنیز در زمان برداشت در مزرعه ریزش میکند، ممکن است در کشت بعدی به عنوان یک علف هرز محسوب شود.
کشت گشنیز به طور منظم از قرن شانزدهم آغاز شد و امروزه در نقاط مختلف جهان برای مصارف دارویی و غذایی کشت میشود. میوه و پیکره رویشی گشنیز دارای اسانس میباشد. بو و طعم خاص گشنیز ناشی از اسانس آن است.
از این اسانس در صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی، نوشابه سازی، شکلات سازی و همچنین در صنایع دارویی استفادههای فراوان میشود. تولید سالانه گشنیز در جهان، به بیش از ۲۲۰ هزار تن میرسد که حدود ۶۰ درصد آن را روسیه تولید میکند. این کشور ، سالانه ۱۰۰۰ تن اسانس گشنیز از طریق تقطیر با بخار استخراج میکند.
مهمترین کشورهای تولید کننده گشنیز عبارتند از : روسیه، هند، ایتالیا، بلغاستان، اسپانیا، مراکش، رومانی،هلند، پاکستان، انگلستان و آمریکا.
دوره رشد گشنیز از ابتدای رویش بذر تا انتهای دوره گلدهی و تشکیل میوه، به شرایط اقلیمی محل رویش بستگی دارد و مدت آن بین ۸۰ تا ۱۲۰ روز است.
دوره رویشی گشنیز را میتوان به مراحل زیر تقسیم کرد :
از بدو کاشت تا سبز شدن ۱۵تا ۲۰ روز، سبز شدن تا ساقهدهی ۳۰ تا ۴۰ روز، از ساقهدهی تا گلدهی ۱۵ تا ۲۰ روز، از گلدهی تا تشکیل میوه ۱۰ تا ۲۰ روز، و بالاخره از تشکیل میوه تا رسیدن و کامل شدن آن ۲۰تا ۴۰ روز.
این تقسیم بندی ثابت نیست و به عوامل اقلیمی محل رویش مانند نور، رطوبت، حرارت، نوع خاک و … بستگی دارد.گلها معمولاً در فصل بهار ( خرداد ماه ) تشکیل میشوند. لقاح به صورت دگرگشنی و به وسیله حشرات انجام میگیرد.
اولین میوهها در فصل تابستان(اواخر تیر ماه ) تشکیل و اواخر مرداد – اوایل شهریور میوهها کامل شده و میرسند ( رسیدن میوهها به صورت نامنظم و غیرهزمان انجام میگیرد).
نیازهای اکولوژیکی گشــنیز پاکان بذر
گیاهی نور پسند و در طول دوره رویش به مقدار زیادی نور نیازمند است. این گیاه از بدو رویش تا اواخر مرحله گلدهی به ۹۰۰ تا ۹۴۰ و مجموعاً در طول دوره رشد به ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ساعت روشنایی نیاز دارد. بذرها پس از رویش قادرند تا سرمای ۸- تا ۱۰- درجه سانتیگراد را تحمل کنند. گیاهان در مراحل اولیه رشد یعنی در مرحله ۴ تا ۶ برگی درجه حرارتهای بسیار پایین ( ۱۶- تا ۱۸- درجه سانتیگراد ) را بدون هیچ آسیبی تحمل میکنند.
با این حال درجه حرارت مطلوب از بدو سبز شدن تا کامل شدن میوه، ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتیگراد است. اگر چه بذرها در ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد جوانه میزنند، ولی دمای مطلوب برای چوانه زنی آنها ۱۲ تا ۱۵ درجه سانتیگراد است. گیاهان در طول رویش به چند مرحله آبیاری نیاز دارند که مهمترین آنها عبارتند از ۳۵ تا ۴۵ روز، ۶۰ تا ۷۰ روز، ۸۰ تا ۹۰ روز و بالاخره ۱۰۰ تا ۱۱۰ روز پس از رویش بذرها.
بطور کلی، گشنیز برای رشد و نمو، به نور زیاد، حرارت مناسب، واد غذایی کافی و آب نسبتاً زیاد احتیاج دارد.
زراعت گشـنیز
توسط بذر تکثیر میشود، مقدار بذر مصرفی برای زراعت گشنیز ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم در هکتار در کشت آبی ( بسته به رقم ) و ۲۵ تا ۳۵ کیلوگرم د هکتار برای کشت دیم توصیه میشود.
قبل از کاشت، بذور را باید با دست یا پا مالش داده تا دو مزوکارپ از هم جدا شوند جوانهزنی بذور گشنیز در صورتیکه میوهها به صورت مصنوعی به دو مریکارپ شکسته شوند افزایش پیدا خواهد یافت که دلیل آن دسترسی بهتر دانه به آب میباشد و در صورتی که دو بذر یک میوه قبل از کاشت شسته شوند،
در شرایط مطلوبتری میتوانند رشد کنند. و سپس بذور توسط سموم قارچکش ( آگروسان – جی دو در هزار ) و یا هر قارچکش جیوهای دیگر ضدعفونی گردند.
کشت به دو روش پاشیدن ( پخش کردن ) و کشت در خطوط ( شیارها ) صورت میگیرد که در روش اخیر فواصل ردیف ۲۰ تا ۳۰ و فواصل بوته ۱۰ سانتیمتر مناسب میباشد ( ۳۵ تا ۵۵ بوته در متر مربع ). عمق کاشت را نیز نباید بیشتر از ۳ سانتیمتر در نظر گرفت. بذور پخش شده در روش کاشت کرتی بایستی توسط شنکش با خاک مخلوط شوند.
خیساندن بذور قبل از کاشت به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در آب سرد میتواند باعث تسریع در فرآیند جوانهزنی شود.
جوانهزنی بذر گیاه نسبتاً کند بوده و ممکن است ۱۰ تا ۱۵ روز طول بکشد. عمل تنک کردن بوتهها باید ۳۰ روز پس از جوانهزنی انجام شود.
متوسط عملکرد میوه ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلو گرم در هکتار در شرایط دیم و ۱۰۰تا ۱۲۵۰ کیلو گرم در هکتار در شرایط آبی میباشد. در شرایط مطلوب عملکرد میوه گشنیز ۱۷۰۰ تا ۲۲۴۰ کیلوگرم در هکتار نیز گزارش شده است.
گشنیز در طی دوره رشد به دو تا سه وجین نیاز دارد، اولین وجین و خاکدهی پای بوته را باید ۴۰ تا ۴۵ روز پس از کاشت انجام داد ( هنگامی که گیاهچهها به خوبی از زمین خارج شدهاند ). علفهای هرز را میتوان با کاربرد علفکشهای پندیمتالین، فلوکلرارین ۱/۵ کیلوگرم، پروپانیل پنج تا شش یلوگرم در هکتار به تنهایی و یا با ترکیب با علفکشهای پیش رویشی و پس رویشی کنترل نمود.
کنترل مطلوب علفهای هرز باعث افزایش قابل توجه در عملکرد میوه میشود، بیلچه زدن نیز با حفظ رطوبت خاک افزایش محصول را در پی خواهد داشت.
زراعت گشنیز در باغات میوه خطرناک میباشد، زیرا فیتولکسین ( Phytolexin ) درختان باعث خسارت شدید به محصول میشود.
از آنجایی که آفات و بیماریهای انیسون و گشنیز مشترک میباشد و انیسون را نباید د تناوب با یدیگر کشت نمود.
تناوب کاشت گشنـیز:
تناوب صحیح کشت برای گشنیز، مانند سایر گیاهان یکساله خانواده چتریان، مهم است. گشنیز را باید با گیاهانی به تناوب کشت نمود که نه تنها باعث گسترش علفهای هرز نشوند، بلکه موجبات تخریب بافت خاک را هم فراهم نکنند و از مواد و عناصر غذایی خاک نیز نکاهد.
گشنیز را میتوان با گیاهانی نظیر غلات، لوبیا سبز، فلفل و سیب زمینی به تناوب کشت نمود.
گشنیز را میتوان ۴ تا ۵ سال متوالی در یک قطعه زمین کاشت. پس از این مدت، باید با گیاهان مناسب، به تناوب کشت شود.
اثر عوامل محیطی و زراعی بر رشد و نمو گشنیز
• نور
نور برای تولید کلروفیل و انجام فتوسنتز ضروری میباشد. ظاهراً شدت نور نسبتاً کم، موجب تحی فتوسنتز و نور شدید باعث از بین رفتن کلروفیل در برگها میشود. بر این اساس با شدت نور تا حد معین مقدار تولید کلروفیل در واحد زمان یا در واحد سطح برگ افزایش مییابد و کاهش نور به میزان بیشتر از آن، سبب افت کلروفیل تولیدی و نهایتاً فتوسنتز میشود.
رقابت برای نور را عامل افت عملکرد در توزیع نامتعادل بوته دانستهاند. شدت و کیفیت مناسب نور، پجهزنی را در گیاهان تحریک مینماید، تحریک پنجهزنی ممکن است به علت تجزیه یا ساخت هورمون گیاهی و یا افزایش قابلیت دسترسی به انرژی باشد. جوشی ( 2004 ) بیان داشت که هوای ابری در طول دوران گلدهی و مرحله میوهدهی گشنیز، شیوع بیماریها و حمله آفات را رافزایش میدهد.
• دما
دمای بالا به تنهایی برای زراعت موفق گشنیز کافی نمیباشد. کشت دو مرتبه گشنیز در سال ( هندوستان ) نشان دهنده این است که این گیاه حساسیت زیادی به طول روز ندارد. گیاه گشنیز تا دمای ۱۵ درجه سانتیگراد زیر صفر زنده باقی میماند. آزمایشهای مزرعهای نشان داد که گیاهانی که در مرحله روزت هستند، تحمل بالاتری نسبت به دمای پایین دارند. تیپهایی از گشنیز که حالت روزت ندارند برای چند روز میتوانند دمای صفر درجه سانتیگراد را تحمل کنند.
رطوبـت
رطوبت بالا باعث تأخیر در سیدگی گشنیز میشود اما در مراحل اولیه رشد به آب زیادی احتیاج دارد که پس از مرحله طویل شدن ساقه مقاومت گیـاه به خشکی، افزایش چشمگیری پیدا میکند.
عوامل خاکی
را به دو صورت آبی و دیم میتوان کشت کرد، در کشت آبی، این گیاه تقریباً در همه تیپهای خا رشد میکند، مشروط بر اینکه به اندازه کافی کود دامی به کار برده شود. در شرایط دیم از کود دامی در خاکهای سنگین برای افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک استفاده میشود.
در خاکهای سیاه، سنگین، رسی و غنی از سیلت با زهکش مناسب و رطوبت مناسب بهتر رشد میکند.
خاکهای شور، قلیایی و شنی مناسب زراعت نمیباشند. خاک مناسب برای زراعت گشنیز خاک شنی سیلتی یا یک خاک با حاصلخیزی بالا میباشد.
وزن | 100 گرم |
---|---|
ابعاد | 20 × 20 × 5 سانتیمتر |
برند |
پاکان بذر اصفهان پاکان بذر اصفهان |
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بذر گشنیز پاکان بذر پاکت خانگی” لغو پاسخ
بسمه تعالیشركت پاكان بذر اصفهان سهامی خاص با شماره ثبت 16280 در سال 1380 با هدف فعاليت در راستاي ارتقاء صنعت بذر كشور كار خود را آغاز نمود، در ابتدا با گرايش بذر منابع طبيعي و بذور مرتعي، جنگلي و بياباني فعاليت نموده و در سال 1382 با توجه به نياز كشور به علوفه، به توليد و فرآوري بذر يونجه پرداخت. به دنبال آن درسال 1384جهت ارتقاء اين بخش دستگاه سس گير الكترومغناطيسي يونجه از ايتاليا خريداري وخط توليد بذر يونجه استاندارد و گواهي شده راه اندازي شد و هرساله بذور يونجه از ارقام مختلف توليد و استحصال شده و در بسته بندي هاي متنوع ارائه می گردد. نكته حائز اهميت اينكه در طي سال هاي اخير بيش از 25% از كل بذر يونجه مورد استفاده در كشور توسط اين شركت توليد وعرضه گرديده است. از سال 1385 توليد واستحصال بذور سبزي و صيفي و بذور گياهان دارويي آغاز گرديد و در طي اين سال ها حدود 50 گونه سبزي و صيفي در بسته بندي هاي 100 گرمی و 500 گرمی و يك وده كيلويي وارد بازار شد. در سال 1387 شركت به فكر توليد بذور گل هاي زينتي F2 و بذور گل های بومي افتاد و از همان سال تا كنون بيش از 150 گونه بذر از گل هاي فصلي را توليد و در بسته بندي خاص و متنوع به بازار عرضه نمود و اما از سال 1388 تا كنون شركت اقدام به بسته بندي بذر گل خانگی و سبزي خانگي نمود و در فويل هاي شكيل 40 نوع گل ونوع سبزي را وارد بازار نمود در همين مدت كوتاه جاي پاي خود را در اكثر استان ها باز نموده بنحوی که سالیانه حدود یک میلیون بسته بندی بذربا کیفیت عالی به بازار ارائه گردید و به آن ها افزوده شد. در طي سال هاي فعاليت شركت 85% كل فعاليت در كشور اختصاص به بذر داشته و15% از فعالیت ها معطوف گياهان دارويي اعم از سرشاخه گلدار، برگ وگل و ريشه شده وحدود 20گونه از گياهان طي قرارداد هايي با كشاورزان توليد، استحصال و عرضه گرديده است. این شرکت با داشتن 18 دستگاه فرآوری بذر شامل 1) تاول 2) باندگریدر 3)بوجاری معمولی 4)سید سایزر 5)دیوایدر 6)کالرسورتر 7)سورتینگ لیزری 8) الکترو مغناطیسی 9)سورت مینیاتوری 10) بلوور(پوک گیری کننده 11)پلت کننده 12)کت کننده 13) سم زن 14) سم زن پیشرفته 15) پولیش 16) پولیش پیشرفته 17)سورتیک بذر دانه ریز 18) انواع پوست کن توانسته است تحولی در صنعت بذر کشور ایجاد نماید.در طي 22 سال فعالیت اين شركت، هدف شركت ارتقاء صنعت بذر بوده و براي رسيدن به اين هدف شركت برنامه هاي آموزشي ويژه و تبليغات خود را با فروشندگان و دست اندركاران بذر هماهنگ نموده و از هيچ مشاوره اي در اين راستا دريغ نكرده است. افتخار ما در طي اين سال ها رضايت 87 درصدي مشتريان مي باشد.اهمّ فعالیت های شرکت پاکان بذر اصفهان1- تولید بذر ارقام مختلف یونجه (Medicago Sativa) و ارسال آن به اقصی نقاط کشور.2- تولید بذر استاندارد 60 گونه از انواع بذور سبزی و صیفی و 6 گونه بذر گواهی شده صیفی در سال.3- تولید بذر استاندارد 170 گونه گیاه داروی (بومی و غیربومی|).4- تولید بذر استاندارد 150 گونه و رقم از گلهای زینتی5- تولید و یا جمع آوری بذر استاندارد 75 گونه و اکسشن (جمعیت) از گونه های مرتعی و بیابانی.6- تولید و جمع آوری 50 گونه از بذور درختان و درختچه های غیر مثمر.7- تولید بذر استاندارد 80 گونه زراعی، علوفه ای و ارسال برای کلیه نقاط کشور با اقالیم مختلف.8- فرآوری بذور مختلف، ضدعفونی کردن بذور و بسته بندی آنها برای مشتریان مختلف (حق العملی).9- تولید وعرضه اندام،گل و برگ و ریشه 18 گونه از گیاهان داروئی مطرح و اولویت دار در استان اصفهان.10-تاسیس بانک بذر گیاهی کاملاً استاندارد با بیش از 1600 گونه گیاهی و ارائه آن به اساتید، دانشجویان و محققین سراسر کشور.11-همکاری با دانشگاههای سراسر کشور برای بازدیدهای دانشجویی که در هر سال حدود1200 نفر دانشجو از استانهای تهران، اصفهان، کرمان، یزد، چهارمحال بختیاری و غیره برای بازدید در کارخانه حضور یافته و از آخرین دستاوردهای تکنولوژی بذر مطلع می شوند.فعالیت های جدید و منحصر به فرد1- مجهز شدن سیستم فرآوری بذر به دستگاههای لیزری و کالر سورتر که به نوبه خود نقطه عطفی در بوجاری و سورتینگ بذر بوده و قابلیت صادرات را دو چندان می نماید.2- مجهز شدن سیستم فرآوری بذر به دستگاههای سورت مینیاتوری برای بذور دانه ریز(وزن هزار دانه 02/0گرم و کمتر) و ارائه بذور با خلوص 9/99%.3- غنی سازی بذور مختلف با استفاده از مواد استاندارد و مواد جدید مورد استفاده در دنیا.4- کت کردن بذور مختلف، پلت کردن بذور ریز دانه، پرایمینگ بذور و مغناطیسی نمودن بذور قبل از کاشت.5- فعالیت در زمینه بذور هیبرید (فلفل دلمه ای).6- فعالیت در زمینه بذور گیاهان در حال انقراض و یا در معرض خطر مانند بن سرخ، زیره سیاه ایرانی، موسیر، کرفس کوهی (کلوس) تره کوهی، دان سیاه و غیره.7- ایجاد دستگاههای خاص و ویژه برای تعیین قوه نامیه بذور تحت شرایط استاندارد مانند جیکوبسن و اطاقک های رشد.8- وجود دستگاههای الکترو مغناطیسی بذر، کالر سورتر لیزری جهت سورت صد در صدی بذر جهت صادرات
هنگام ثبت آدرس میتوانید نحوه ارسال سبد کالای خود را از بین روش های متنوع ارسال کالا انتخاب کنید.
امکان مرجوع کردن سفارش
در صورت عدم رضایت
تضمین قیمت محصولات
کمترین قیمت در سطح اینترنت
تضمین کیفیت و اصالت
فروش مستقیم از شرکت
ارسال سریع سفارشات
تنوع روش های ارسال
محصولات مرتبط
بذر بادمجان دلمه ای پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال
نمره 0 از 5
بذر تره بومی پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال
نمره 0 از 5
بذر خیار چنبر پاکان بذر پاکت خانگی
150,000 ریال
نمره 0 از 5
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.